Tshirt Printing Kajang

Kami menerima tempahan printing baju dan sulaman tshirt. Lokasi kedai tshirt printing kami di Kajang, Selangor. Minimum tempahan tshirt 10 helai ke atas. Sesuai untuk anda yang nak buat tempahan tshirt kelas, tshirt persatuan, club, tshirt untuk event, program, tshirt untuk company dan lain-lain lagi.

Tshirt Printing & Embroidery

Setiap tempahan tshirt printing boleh dicetak mengikut design anda sendiri. Kami ada menyediakan beberapa jenis cetakan yang boleh dibuat ke atas tshirt ready made iaitu cetakan silkscreen dan heatpress transfer.

Selain itu servis sulaman pada tshirt juga disediakan jika anda nak buat sulaman logo atau wording ada tshirt. Berikut katalog tshirt yang terdiri daripada tshirt cotton, jersy, tshirt muslimah ready made yang boleh anda pilih

Cara Membuat Tempahan Tshirt

Untuk tempahan tshirt minimum order serendah 10 helai ke atas bagi tshirt ready made yang terdapat pada katalog. Anda boleh berikan kami info ke Whatsapp seperti:

  1. Gambar design yang nak di cetak atau visual preview
  2. Kuantiti tempahan anda dan jenis tshirt

Harga tshirt bergantung pada kuantiti tempahan, jenis tshirt dan design. Tempoh siap dalam 8-10 hari waktu bekerja.

Lokasi Kedai Tshirt Printing

Bagi anda yang duduk di Kajang, Selangor, boleh datang untuk melihat sample tshirt yang telah siap di cetak dan disulam. Jenis-jenis baju juga terdapat di office kami. Lokasi kami di Bandar Puteri Bangi, Bukit Mahkota, Kajang

Alamat Office

Tshirt Printing Bangi, 10-1-3, Jalan Puteri 2A/3, Bandar Bukit Mahkota, 43000 Kajang, Selangor