Medal

Anda ingin membuat tempahan medal sukan atau acara lain? Kedai kami membekalkan medal plastik, besi dan kristal. Dapatkan sebut harga sekarang!

Kedai Trofi Medal Bangi - Trophy Shop Kajang

Kedai MEDAL

Kami memahami kepentingan pengiktirafan dalam acara sukan, itulah sebabnya kami menawarkan koleksi medal yang mempunyai rekaan menarik dan berkualiti untuk memastikan setiap pemenang merasai penghargaan yang sewajarnya. Medal kami datang dalam pelbagai saiz, rekaan, dan warna yang boleh disesuaikan mengikut citarasa dan tema acara.

Medal Plastik, Medal Besi (Metal) & Kristal

Anda boleh dapatkan medal yang diperbuat dari plastik dan medal metal. Medal ini didatangkan dengan warna emas, warna perak dan gangsa untuk melengkapkan acara sukan anda. Selain itu kami juga menawarkan medal kristal eksklusif anda untuk mengiktiraf pencapaian gemilang dalam dunia sukan atau lain-lain acara.

Setiap medal yang anda tempah boleh boleh cetak logo acara, tahun, dan lain-lain butiran penting pada medal tersebut mengikut keperluan anda. Ini membolehkan anda menyesuaikan penghargaan anda dengan suasana acara.

Tempahan Dan Sebut harga medal

Lihatlah katalog kami untuk memilih jenis medal yang anda inginkan – emas, perak, atau gangsa.  Anda boleh rujuk kod produk yang tertera dalam katalog dan gambar yang kami sediakan. Hubungi kami melalui nombor Whatsapp atau emel dengan memberikan maklumat mengenai jenis medal, saiz, kuantiti, dan sebarang personalisasi yang anda mahu cetak pada medal tersebut.

Katalog Medal Metal

Lihat Katalog Lengkap

Katalog Lengkap Medal Trofi dan Plak Cenderahati
2023